Ons verhaal!

Wij zijn een klein en flexibel bedrijf dat met ruim 15 jaar ervaring in de camera installatie wereld groot aantal zeer uiteenlopende projecten hebben afgerond. Of het nu een compleet winkelcentrum, een autobedrijf of gewoon bij u thuis. We maken gebruik van topkwaliteit producten van ons eigen merk Ulantech. Onze producten staan garant voor de beste kwaliteit, daarom kunnen we ook een perfecte service bieden aan al onze klanten.

 

Hoe gaan we te werk

We komen voor of na de offerte persoonlijk even kennis maken om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bekijken. Zo weet u direct met wie u te maken heeft en kunnen we voor uw unieke situatie altijd de beste prijs, service en garantie bieden.

 

Echt vakwerk

Wilt u een systeem dat het altijd doet, perfect opneemt en super scherp beeld geeft? Dan bent u bij Camera installatie Limburg aan het juiste adres! Wij monteren ieder camerasysteem alsof het ons eigen systeem zou zijn.

camera installatie limburg

Waarom Camerainstallatie Limburg:

Opgeleide monteurs

Onze monteurs zijn altijd door ons opgeleid tot echte professionals. Wij leveren altijd snel een hoge kwaliteit werk bij u af.

Eigen helpdesk

Heeft u vragen over een door ons geïnstalleerd product? Dan hebben we een eigen helpdesk die u met al uw vragen kan helpen.

15 Jaar ervaring

Inmiddels hebben we ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van bewakingscamera systemen. Ook voor de vervanging van een oud systeem kunt u bij ons terecht. Geen job is voor ons te gek!

Camera montage

We monteren het voor u perfecte systeem gewoon bij u in de winkel, kantoor of bij u thuis. Wij verzorgen de complete installatie van a tot z, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe systeem.

Advies op locatie

Wilt u een offerte op maat voor de scherpste prijs. Maak dan een afspraak op locatie met een van onze adviseurs. Met ruim 15 jaar ervaring heeft u bij ons altijd de beste deal.

Eigen voorraad

Alle producten die we leveren aan onze klanten komen uit onze eigen voorraad. Met 15 jaar ervaring hebben we inmiddels ons eigen merk camerasystemen: Ulantech!

Een greep uit ons klantenbestand:

Philips
Monkey town
Bobstar
Villa Deluxe
Rica waalwijk
Pilot international
Dolfino
Jolingi Scooters
Future smoke