Dome Camera’s

Laat je plaatsen door dé cameraspecialist uit Limburg!

Voor het beveiligen van je bezittingen kun je tegenwoordig eindeloos veel kanten op. Een van de meest gebruikte methode’s is het laten plaatsen van dome camera’s. Meestal in combinatie met een compleet camerasysteem.

Of het nu gaat om een woonhuis of groot bedrijfspand, camera installatie limburg fixt ’t voor u!

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dome camera:

Bekijk mogelijkheden

Offerte aanvragen zijn volledig gratis en vrijblijvend!

dome camera

Laatste projecten

camera installatie eindhoven

Camera Systeem, project Eindhoven – Verhagen witgoed

camera installatie

Bewakingscamera’s voor Particulier in Limburg

Camera installatie kapsalon 2

HD Camerasysteem voor kapper in Hasselt

Dome camera hoog opgehangen

Camerasysteem voor Anti Kraak woning

camerasysteem tilburg

Bewakings Camamerasysteem Jolingi Scooters Tilburg

Full HD Dome camera

Camera beveiliging systeem voor villa in Roermond

Waarom een Dome camera door Camerainstallatie Limburg?

Opgeleide monteurs

Onze monteurs zijn altijd door ons opgeleid tot echte professionals. Wij leveren altijd snel een hoge kwaliteit werk bij u af.

Eigen helpdesk

Heeft u vragen over een door ons geïnstalleerd product? Dan hebben we een eigen helpdesk die u met al uw vragen kan helpen.

15 Jaar ervaring

Inmiddels hebben we ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van bewakingscamera systemen. Ook voor de vervanging van een oud systeem kunt u bij ons terecht. Geen job is voor ons te gek!

Camera montage

We monteren het voor u perfecte systeem gewoon bij u in de winkel, kantoor of bij u thuis. Wij verzorgen de complete installatie van a tot z, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe systeem.

Advies op locatie

Wilt u een offerte op maat voor de scherpste prijs. Maak dan een afspraak op locatie met een van onze adviseurs. Met ruim 15 jaar ervaring heeft u bij ons altijd de beste deal.

Eigen voorraad

Alle producten die we leveren aan onze klanten komen uit onze eigen voorraad. Met 15 jaar ervaring hebben we inmiddels ons eigen merk camerasystemen: Ulantech!

Dome Camera beveiliging systemen zijn o.a. geplaatst bij onderstaande klanten

Philips
Monkey town
Bobstar
Villa Deluxe

Ook een Dome Camera icm systeem laten plaatsen?

Vraag dan nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur een scherpe offerte op maat voor uw unieke situatie. De camera installatie kan al binnen 1 week worden gerealiseerd!

Wat onze klanten zeggen:

Haarscherp beeld voor een haarscherpe prijs, dat wilde we :) Perfect gemonteerd en keurig opgeleverd. Ben zeer tevreden over alles, met name de ckoudview is erg handig voor ons.

klantreview
Dolfino – Anette

Zeer tevreden over het eindresultaat. Alle camera’s keurig netjes gemonteerd, zeer professioneel! Onze kids zijn nu helemaal veilig! En om niet te vergeten ons personeel ook.

klantreview
Monkeytown – Harry

Heb nu al bijna 6 maanden plezier van mijn camerainstallatie thuis. Nu kan ik zien wie er aan de deur staat en is mijn auto voor de deur ook goed zichtbaar. Deze is een tijd geleden door vandalen goed onder handen genomen helaas. Ik ben zelf wat op leeftijd dus dan is het extra prettig om je wat extra te beveiligen tegen booswillende.

klantreview
Super tevreden, Door Herman